از لیست ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹ از دید گیمرها خبر دارین؟
به نظر شما کدوم عناوین جزو ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹ هستن؟
امروز با ما در مستر گیمرز ، مرجع بازی ها همراه باشین تا لیست ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹ رو بهتون معرفی کنیم.
سال ۲۰۱۹ میلادی برای گیمرا و کلا صنعت بازیسازی، سال خوب و پرباری بود و عناوین خوبی توی این سال عرضه شدن. از نسخه Resident Evil 2 Remake که بعد مدت ها تونست دوباره طرفدارای این مجموعه رو راضی کنه، تا بازی Devil May Cry 5 که این سری اکشن سوم شخص رو دوباره زنده کرد.حتی میتونیم بازی The Outer Worlds هم اشاره کنیم که به یه کامبک باشکوه به دنیای نقش آفرینی (RPG) برای Obsidian داشت. از طرف دیگه، امسال نینتندو یکی از سال های موفق خودش رو پشت سر گذاشت و بازی های مستقل یا ایندی هم در سطح بالایی قرار داشتن و با نوآوری های خودش نوید آینده ای درخشان رو برای صنعت بازی سازی داد.
اما، تعداد ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹ هم کم نبود و عناوین بزرگی رو میشه اسم برد که اصلاً در حد و اندازه های تریلر هایی که از اوناها به پخش شد نبودن. البته ناامید کننده بودن یک بازی لزوماً به معنی بد بودن اون نیست، بلکه همون جوری که گفتیم این بازی ها انتظاراتی که از اونا می رفت رو برآورده نکردن و حتی میشه گفت برای سری خود یه پسرفت محسوب میشن.
*** ترتیب و شماره گذاری بازی هایی که در ادامه اومده، هیچ مبنای خاصی نداره و به معنی بدتر یا بهتر بودن اونا نیست***
پلتفرم: پلی استیشن ۴
امتیاز سایت متاکریتیک: ۵۴ از ۱۰۰
ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹
این عنوان بزرگ که با هزینه های زیادی توسط کمپانی بایوویر (BioWare) تولید شد و تبلیغات زیادی هم برای اون انجام دادن، و روی کاغذ جزو بهترین بازی های سال محسوب میشد اصلاً اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتیم. درسته که تو نگاه اول همه چی این بازی خوب به نظر میرسه و تمام ویژگی های یه بازی اکشن آنلاین رو داره، اما این تنها ظاهر قضیه اس و گمپانی بایوویر نتونست این ویژگی ها رو درست و اصولی در بازی خود پیاده کنه.
از ایراداتی که گیمرا در این بازی گرفته بودن میتونیم به نامناسب مأموریتها و مراحل، سیستم لوت کردن بسیار بد و بدون جذابیت، عدم پشتیبانی مناسب از بازی بعد از عرضه اون، وجود باگ های زیاد در بازی و… اشاره کنیم که باعث شد تا بازی Anthem از نظر گیمرها یه عنوان کاملاً ناموفق لقب بگیره.
به نظر میرسه اونچیزی که باعث شکست پروژه Anthem شد، چرخه معیوب توسعه بازی و عدم مدیریت صحیح پروژه بود. در حالیکه از لحاظ فنی این عنوان به مدت ۷ سال در حال توسعه بود، اما تنها ۱۸ ماه قبل از عرضه وارد فاز نهایی شد و در نتیجه خیلی از کارا با عجله و شتاب جمع شدن. عدم ارتباط درست با مخاطبان در طول فرایند ساخت بازی، عدم تصمیم گیری مناسب و در آخر اتکای بیش از حد به اسم بایوویر باعث شد تا بازی Anthem به جای اینکه در لیست برترین های سال باشه، جزو ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹ شناخته شد.
پلتفرم: پی سی
امتیاز سایت متاکریتیک: ۵۴ از ۱۰۰
CRACKDOWN 3
ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹
عنوان Crackdown 3 با مشکلات ریز و درشت زیاد و تأخیر های پردازشی که ناشی از سیستم محاسبات ابری مایکروسافت بودن، عرضه شد و بسیاری از توسعه دهنده های اصلی خودش، مثل Cloudgine، Regeant Games و البته دیو جونز، رو هم در جریان ساخت بازی از دست داد. بعد از چندبار دست به دست شدن پروژه بین توسعه دهندگان مختلف، در نهایت در حالی که کمتر از یک سال تا عرضه باقی مونده بود، کار تکمیل این بازی به Sumo Digital محول شد. نسخه نهایی Crackdown 3 با وجود اینکه المان های اصلی گیم پلی سری رو حفظ کرده بود، اما هیچ کار خاصی برای پیشرفت اون انجام نداده بودن و حتی از لحاظ گرافیکی و مکانیک های به کار رفته در بازی هم گیمرها با یک عنوان تکراری و فاقد نوآوری روبرو شدن.
پلتفرم: پلی استیشن ۴
امتیاز سایت متاکریتیک: ۶۷ از ۱۰۰
ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹
یکی از بزرگ ترین مشکلات بازی Rage 2 این بود که داستان و شخصیت های اون به هیچ وجه به پختگی لازم نرسیدن و بازیکنا رو درگیر خودشون نمیکردن. دنیای بازی هم با وجود وسعت زیادی که داره، ویژگی خاصی نداره و به نظر میرسه در طراحی اون از بازی های جهان باز دیگه الهام گرفته شده. در کنار همه اینا، مشکلات ریز و درشت فنی و باگ های زیاد رو هم به بازی Rage 2 اضافه کنید تا فهمید چرا گیمرا و منتقدین با این بازی حال نکردن.
پلتفرم: پلی استیشن ۴
امتیاز سایت متاکریتیک: ۶۳ از ۱۰۰
ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹
بازی Wolfenstein Youngblood در اوابل عرضه خودش، مشکلات فنی و باگ های زیادی داشت که باعث میشد بازی چندان لذت بخش نباشه. سیستم آنلاین بازی هم ظاهراً هیچ توجهی به رتبه یا مرحله بازیکن ها در هنگام ایجاد مبارزات و رقابتها نداره و ممکنه دو بازیکن از لحاظ سطح بازی کاملاً متفاوت توی یه گروه یا مقابل همدیگه قرار بگیرن. تازه به نظر میرسه سطح سختی بازی هم با در نظر گرفتن بازی دو نفره طراحی شده و اگه بخواید یه نفره بازی رو تموم کنید، به مشکل میخورید؛ به خصوص با وجود سیستم چک پویینت بد بازی که بعد از کشته شدن، ممکنه شما رو دورتر از جایی که قرار داشتین ببره و مجبور بشین همه راه رو دوباره طی کنید.
اما برای بیشتر گیمرا، مشکل اصلی بازی Wolfenstein Youngblood همون چیزیه که معمولاً بازی های شرکت Bethesda دارن یعنی پرداخت درون برنامهای. این بازی هم تعداد زیادی پرداخت درون برنامهای داره و داشتن سه واحد پول مختلف داخل بازی، باعث شده تا سیستم آپ گرید کردن بدون پرداخت پول واقعی بسیار سخت بشه.
پلتفرم: پلی استیشن ۴
امتیاز سایت متاکریتیک: ۵۶ از ۱۰۰
JUMP FORCE
ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹
برعکس اونچیزی که تبلیغ شده بود، نسخه نهایی بازی مشکلات زیادی مثل، داستان بدون محتوا، زمان های لود طولانی، یه دنیای بی سرو ته و پرداخت نشده و کاراکترای نامتعادل و بالانس نشده، داشت و تجربه بازی هیچ جذابیت خاصی نداره. البته به روزرسانی هایی برای اضافه کردن کاراکترای بیشتر و برطرف کردن مشکل لود طولانی، منتشر شد اما مشکلات زیادی باقی مونده که باعث میشه Jump Force یکی از ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹ لقب بگیره.
پلتفرم: پلی استیشن ۴
امتیاز سایت متاکریتیک: ۵۵ از ۱۰۰
ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹
قبل از عرضه بازی Ghost Recon: Breakpoint، میگفتن که شرکت یوبی سافت قصد داره نسخه قبلی رو بهبود بده و نقشه ای بزرگ و پر از تکنیک های جدید برای بقا رو پیش روی گیمرا بذاره. اما چیزی که به عنوان نسخه نهایی منتشر شد، نه تنها هیچ پیشرفتی نسبت به نسخه قبلی نداشت، تازه داستان ناامیدکننده، مشکلات فنی زیاد و مکانیک تکراری و پر ایراد بازی باعث شده بود تا با یک بازی به مراتب ضعیف تر روبرو باشیم. همه اینا به کنار، حجم بالای پرداخت های درون برنامهای هم برای Ghost Recon: Breakpoint در نظر گرفته شده که خودش میتونه به تنهایی یه مشکل برای اکثر گیمرها باشه.
پلتفرم: پلی استیشن ۴
امتیاز سایت متاکریتیک: ۷۱ از ۱۰۰
FAR CRY: NEW DAWN
ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹
شرکت یوبی سافت از FAR CRY 3 به بعد هیچ نوآوری مهمی در این مجموعه ایجاد نکرد و نسخه Far Cry: New Dawn هم از همون فرمول تکراری که یک دنیای بزرگ با یک نقش منفی روانی و … باشه پیروی کرد. البته در این نسخه، قهرمان های بازی به جای یک نفر، دو خواهر دوقلو یعنی Mickey و Lou هستن که واقعاً به خاطر چنین خلاقیت بزرگی باید به سازندگان بازی تبریک گفت! در مجموع، Far Cry: New Dawn به هیچ وجه فروش خوبی رو تجربه نکرد و از لحاظ کیفی هم بسیار پایین تر از شماره های قبلی و حتی Far Cry Primal قرار گرفت.
پلتفرم: پلی استیشن ۴
امتیاز سایت متاکریتیک: ۷۵ از ۱۰۰
THE SURGE 2
ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹
سبک بازی THE SURGE 2 به سری بازیای دارک سولز شبیه که البته غول آخرهای بزرگتر همراه سرعت اکشن پایین تر، باعث شده تا تجربه به مراتب سخت تری رو تجربه کنید. اگر تجربه انجام بازی های مطرح این سبک رو داشته باشین، حتماً می دونید که قفل کردن بر روی دشمن یکی از اساسی ترین نیازهای این بازیا به حساب میاد. متأسفانه بازی THE SURGE 2 توی این مورد به شدت ضعف داره و مکانیک قفل کردن گیمرا رو اذیت کرده و به ندرت درست کار میکنه. البته این تنها مشکل بازی نیست و باگها و مشکلات فنی رو هم باید بهش اضافه کرد.
پلتفرم: پلی استیشن ۴
امتیاز سایت متاکریتیک: ۷۰ از ۱۰۰
ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹
نقدهایی که از بازی Shenmue 3 شده تفاوت زیادی با هم دارن. با اینکه طرفدارای قدیمی این مجموعه تا حدود زیادی از نسخه جدید رضایت داشتن اما بازیکنای جدید اصلاً استقبال خوبی از اون نکردن. گیم پلی بازی مثل بازی های قدیمی کند و دیالوگ های طولانی اون برای کسایی که به روند سریع بازیای امروزی عادت کردن، خسته کننده اس. بازی Shenmue 3 را میشه به چشم یه ماشین زمان نگاه کرد که طرفدارای این مجموعه رو به ۱۸ سال قبل برده و خاطرات خوش اونا را زنده کرده، اما اگه بعنوان یه منتقد بیطرف و گیمر نسل جدید به این بازی نگاه کنیم، فاصله بسیار زیادی با استاندارد های روز صنعت بازی داره.
پلتفرم: پلی استیشن ۴
امتیاز سایت متاکریتیک: ۷۳ از ۱۰۰
MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: THE BLACK ORDER
ناامید کننده ترین بازی های سال ۲۰۱۹
یکی از قسمتای مشکل دار بازی، سیستم دوربینش هست که زومهای بیموقع اون باعث میشه، بازیکن دید خوبی از صحنه مبارزه نداشته باشه. مشکل دیگه سیستم اکشن و مبارزات بازی هستش که ادامه دادن بازی با کاراکترهای اصلی رو به دلیل ضعیف بودند اونا سخت کرده و گیمر مجبوره سراغ شخصیتهای جدید بره که نسبت به بقیه قدرت بیشتری دارن.
علاوه بر همه این مشکلات، داستان بازی هم چنگی به دل نمیزنه و به جای یه داستان خاص و منحصر به فرد، مثل شماره اولش، اتفاقات بازی توی یه دنیای جدید و نه چندان جذاب رخ میده و هر از گاهی هم اشاراتی به شخصیت ها و دنیاهای مارول مثل تانوس (Thanos) و دستکش بینهایت (Infinity Gauntlet) داره.